20:11 Kvinna på elsparkcykel påkörd av bilist i Göteborg

Strax innan 20-tiden på onsdagen fick polisen larm om att en kvinna, som färdats på elsparkcykel, blivit påkörd av en bilist i Sannegården i Göteborg. Enligt initiala uppgifter ska hon inte vara allvarligt skadad.
Expressen GT - Linnea Lundstrom

16:44 Bilar i krock i Hjällbo – väg stängdes av

Två bilar kolliderade på onsdagseftermiddagen på Gråbovägen i Hjällbo, Göteborg. Till en början stängdes vägen av, vilket orsakade stor trafikpåverkan. Men drygt en halvtimme senare var insatsen avklarad.
Expressen GT - Linnea Lundstrom

12:22 Krock på E6 utanför Halmstad – en till sjukhus

Det blev totalstopp på E6 utanför Halmstad efter en trafikolycka vid lunchtid på onsdagen. En person har förts till sjukhus med ambulans.
Expressen Kvällsposten - Matias Rankinen

08:15 Fem bilar i dubbla olyckor – långa köer på E6

Totalt fem bilar har krockat i dubbla olyckor på E6 under morgonen. Vägen är avstängd och medför långa köer i morgontrafiken, enligt polisen. Det är oklart om någon person kommit till skada.
Expressen Kvällsposten - David Carlsson

26 Oct 21:59 Trafikolycka vid Tjörnarp

En trafikolycka inträffade på tisdagskvällen på Rv23 vid Tjörnarp. Enligt initiala uppgifter från polisen rörde det sig om två bilar som hade kolliderat i norrgående riktning. Polis och ambulans åkte till olycksplatsen. Skadeläget är oklart.
Expressen Kvällsposten - Johanna Olofsson

26 Oct 18:53 Tre bilar krockade efter viltolycka

I samband med en viltolycka krockade tre bilar med varandra på E22 vid Vä i Kristianstad kommun. Två personer skadades och fick föras till sjukhus med ambulans.
Expressen Kvällsposten - Johanna Olofsson

26 Oct 18:51 Man gripen för dödsolycka har inget körkort

Föraren som misstänks för brott efter den svåra trafikolyckan på E4 i lördags i Harmånger norr om Hudiksvall har inget körkort och är tidigare dömd för olovlig körning. Det uppger åklagaren Christer Sammens för flera lokala medier. – Han skulle företa sig en omkörning. Men då tuschar han först en mötande bil. Sedan fortsätter han och kör in i en husbil. Och bilen han först körde in i kolliderar i sin tur med en annan bil, säger han till Hela Hälsingland. En kvinna i 40-årsåldern dog i samband med olyckan. Flera personer, inklusive den gripne mannen, fick föras till sjukhus.
omni.se

26 Oct 18:48 5-åring påkörd av buss i Malmö

En 5-årig flicka blev på tisdagskvällen påkörd av en buss i Rosengård i Malmö. Flickan togs till sjukhus efter olyckan, men ska inte ha fått några allvarliga skador.
Expressen Kvällsposten - Johanna Olofsson
© Terje Pedersen/TT

26 Oct 10:02 SMHI klass 1-varnar – för sista gången

Varnar för ishalka i Norrbottens inland • Byter nu till färgsystem.
DN Sverige

26 Oct 08:42 MORGONENS NYHETER: Tre nyheter i korthet

Nils ”Einár” Grönberg var med två andra rappare när han blev ihjälskjuten. Dagen före hade de två rapparna blivit beskjutna i en musikstudio. ■■■ I en intervju med GP berättar Maud Olofsson mer om hur hon ser på dagens politiska landskap. ■■■ Några veckor efter att han omkommit i en trafikolycka meddelar nu hans särbo hur begravningen kommer att bli. ■■■ Expressen ger dig morgonens nyheter.
Expressen Nyheter - Johanna V Hansson

26 Oct 08:19 Flera bilar i krock på E6 – vägen avstängd

En olycka med flera fordon har inträffat på E6 i höjd med Lomma på tisdagsmorgonen. Vägen har stängts av i södergående riktning under räddningsarbetet. Det är oklart om någon kommit till skada.
Expressen Kvällsposten - David Carlsson

26 Oct 07:51 Särbons besked: Så blir Vilks begravning

Sorgen efter konstnären Lars Vilks är stor. Några veckor efter att han omkommit i en trafikolycka meddelar nu Maj, hans särbo, att begravningen kommer att hållas i en väldigt liten krets. – Jag vill att det ska bli ett värdigt farväl till Lars, säger hon till SVT Helsingborg .
Expressen Kvällsposten - David Carlsson