08:59 Storstädernas nya huvudbry.

Elsparkcyklarna har blivit en del av gatubilden i flera större städer. Smidiga transportmedel – men som också bidrar till buskörningar, felparkeringar och en ny typ av trafikolyckor.
SvD Världen

08:52 18 döda och flera skadade i trafikolycka i Indien

18 migrantarbetare har dött i en trafikolycka i den indiska delstaten Uttar Pradesh, rapporterar AFP. Arbetarna sov utanför den buss de färdats i på motorvägen efter att bussen gått sönder. Sedan körde en lastbil in i den bakifrån. Minst 19 andra personer skadades i trafikolyckan, enligt polisen. Polisen har inlett en utredning.
omni.se

27 Jul 22:24 Melvin, 39, hjälpte flickorna ur bilen efter svåra kraschen

Melvin Jakobsson, 39, drog ut de svårt skadade tonårsflickorna ur bilen efter att den krockat med ett träd i Södertälje. Fyra av dem överlevde – men för en av flickorna var det för sent. – Henne satt jag med under väldigt lång tid och försökte verkligen allt, säger han.
Expressen Nyheter - Johan Ronge

27 Jul 21:13 E6 avstängd efter trafikolycka

En krock mellan flera bilar på E6 ska ha inträffat vid Saxtorpsskogen utanför Landskrona.
Expressen Kvällsposten - Ebba Torstensson

27 Jul 09:45 Bil voltade – kvinna förd till sjukhus i ambulans

E65 stängdes av under tisdagsförmiddagen efter en allvarlig trafikolycka i närheten av Sturupsrondellen. Två bilar var inblandade i en olycka, en av dem voltade och lade sig på taket vid sidan av vägen. En kvinna fick föras till sjukhus med ambulans.
Expressen Kvällsposten - Jakob Kjellden

27 Jul 09:44 Drivmedel läcker från lastbil på E65

En lastbil har krockat med mitträcket på E65 i höjd med Börringe i västergående riktning. Det läcker från lastbilen och den kör vidare mot Malmö. Polis är på väg mot Malmö för att stoppa lastbilen.
Expressen Kvällsposten - Rebecca Bornlid

27 Jul 07:46 Man i 20-årsåldern död efter singelolycka i Svalöv

Under natten inträffade en trafikolycka utanför skånska Svalöv. ”En personbil kör av vägen och kolliderar med ett träd”, skriver polisen på sin hemsida. Bilens förare, en man i 20-årsåldern, omkommer i olyckan.
Expressen Kvällsposten - Jakob Kjellden