4 May 21:00 Klar högerseger i Madrid – vänsterledare avgår

Högerpartiet Partido Popular och dess regionala ledare Isabel Díaz Ayuso vann en klar seger i tisdagens val i Madrid. Utgången ses som en tydlig markering mot Spaniens vänsterregering i pandemins tid – och under natten avgick vänsterpartiet Podemos grundare Pablo Iglesias.
SvD Världen

4 May 19:38 M: Det viktigaste för Centern är att vara mot SD

Beskedet att Centerpartiet ”till stora delar” stället sig bakom regeringens migrationsproposition visar att det är viktigare för C ”att vara mot SD än för den egna politiken”. Det skriver Moderaternas migrationspolitiska talesperson Maria Malmer Stenergard på Twitter. ”Förvisso föga förvånande - det ligger helt i linje med hur de agerat sedan det senaste valet”, skriver hon vidare. C-ledaren Annie Lööf skrev tidigare under tisdagen på Facebook att hon anser att justeringar i regeringens förslag gör att det nu bättre stämmer överens med C:s politik. Hon skrev också att motförslaget från M, KD, L och SD skulle innebära att flera delar som är viktigt för C kraftigt skulle begränsas.
omni.se

4 May 21:09 Börja paddla försiktigt – och aldrig ensam

Fysisk träning och ro för själen, dessutom en naturupplevelse utöver det vanliga – intresset för paddling är större än någonsin. Men för nybörjaren finns en del att tänka på. Efter en lång vinter inomhus – dessutom präglad av coronaisolering – kan det k
HD Sverige - TT

4 May 11:01 Kärt återseende för Bergqvist i ”Mäklarna”

Efter 15 år är fastighetsskojaren Kaj Modin i "Mäklarna" tillbaka.
HD Nöje - TT
© Vanni Jung Ståhle

4 May 13:10 Per Bolund: ”Det här är vår tids ödesfråga”

Ministern om FN:s hållbarhetsmål • Kommer inte nås enligt nuvarande prognos.
DN Ekonomi

4 May 07:13 Klart i natt – nya lättnader i Danmark

Efter en nattmangling har nästan samtliga danska partier i folketinget kommit överens om fler lättnader av landets pandemirestriktioner.
SvD Världen

4 May 07:12 Klart i natt – nya lättnader i Danmark

Nästan alla partier överens.
HD Danmark - TT

4 May 02:08 Marvelplanen klar för de närmaste åren

Marvel berättar mer om sina filmplaner för de kommande åren i en ny trailer, där flera uppföljares titlar och premiärmånader presenterades. Efter dryga året utan Marvelfilmer börjar den Disneyägda studion nu se ljuset i tunneln. Och kan man inte få nog
HD Nöje - TT
 
Visa mer nyheter