4 May 19:07 C ställer sig bakom regeringens migrationslag

Centerpartiets riksdagsgrupp har beslutat att till stora delar ställa sig bakom regeringens proposition om en ny migrationslagstiftning.

4 May 19:06 C stödjer i stort regeringens migrationslag

Centerpartiets riksdagsgrupp har beslutat att till stora delar ställa sig bakom regeringens proposition om en ny migrationslagstiftning. Förslagen i propositionen bygger till största delen på det som Migrationskommittén kom med i september. "Regeringen
HD Sverige - TT

4 May 18:44 Centern ställer sig bakom ”stora delar” av regeringens migrationsförslag

Centerpartiet kommer att ”till stora delar” ställa sig bakom regeringens migrationsproposition, skriver C-ledaren Annie Lööf på Facebook. Samtidigt påpekar hon att det finns brister i förslaget, bland annat vad gäller frågan om kvalificering in i socialförsäkringssystemen. Lööf skriver vidare att det gemensamma förslag som L, M, KD och SD lagt fram skulle innebära att flera av de delar som är viktigt för Centerpartiet, kraftigt skulle begränsas. ”Därför säger vi nej till det. För oss är det dessutom otänkbart att samarbeta med Sverigedemokraterna”, skriver Lööf.
omni.se
© Nicklas Thegerström

4 May 19:12 C backar regeringens migrationslag

Det skriver partiledaren Annie Lööf på Facebook.
DN Sverige

4 May 12:57 Riksdagen vill bromsa regeringens Brommaplan

En majoritet i riksdagen gör sig redo att hejda regeringens plan att snabbavveckla Bromma flygplats för en flytt till Arlanda. Men regeringen tänker inte bromsa, enligt infrastrukturministern.
SvD Näringsliv

4 May 18:47 Lööf: Ställer oss bakom förslaget ”till stora delar”

Centerledaren Annie Lööf skriver på Facebook och Instagram att partiet ställer sig ”till stora delar” bakom regeringens migrationspolitik. Samtidigt säger de nej till oppositionens.
Expressen Nyheter - Ebba Kulneff

4 May 12:56 Riksdagen vill hejda regeringens Brommaplan

En majoritet i riksdagen gör sig redo att hejda regeringens plan att snabbavveckla Bromma flygplats för en flytt till Arlanda. – Nu ligger bollen hos regeringen, de har fått en majoritet emot sig, säger Maria Stockhaus, trafikpolitisk talesperson för Mo
HD Ekonomi - TT

4 May 19:00 Napoleon stärker sin status som rysk ikon

Dog för 200 år sedan – nu verkar hans aktier stå starkt hos den forne fienden.
HD Världen - TT

4 May 13:45 Riksdagen säger nej till regeringens Brommaplan

En majoritet i riksdagen vill stoppa regeringens planer på att avveckla Bromma flygplats i Stockholm. Det rapporterar TT efter dagens möte i trafikutskottet. På mötet ställde sig en majoritet bakom ett förslag till utskottsinitiativ som lagts fram av Moderaterna, Kristdemokraterna och Liberalerna. I förslaget står det bland annat att ett beslut om Bromma kan tas först på sikt, när det finns tillförlitliga prognoser för flygets utveckling. – Nu ligger bollen hos regeringen, de har fått en majoritet emot sig, säger Maria Stockhaus, trafikpolitisk talesperson för Moderaterna till TT.
omni.se

4 May 19:01 Napoleon stärker sin status som rysk ikon

Napoleons armé invaderade Ryssland 1812. Sedan dess har ryssarnas syn på den franske kejsaren gått upp och ner. Nu för tiden verkar hans aktier stå starkt hos den forne fienden.
SvD Världen

4 May 23:31 Tidsfrist ute för Netanyahus regeringsförsök

Israels premiärminister har haft 28 dagar på sig att bilda en koalitionsregering.
HD Världen - TT

4 May 08:52 Delstater i USA slopar restriktioner

Fullsatta restauranger och inga krav på munskydd eller avståndstagande. Floridas guvernör har lyft i princip alla virusrestriktioner i ett slag. Flera andra delstater, inklusive New York, snabbar på med återöppningen. - Rätt sak att göra, konstaterade F
HD Världen - TT

4 May 15:21 Kambodja stoppar rapportering från smittozoner

Journalister i Kambodja har beordrats att inte rapportera från så kallade röda zoner, områden som stängts ner för att stoppa spridningen av coronaviruset. Påbudet kommer från landets informationsdepartement, som varnar för att journalister som fortsätte
HD Världen - TT

4 May 20:36 Gislaved vänder igen – ingen läsk till de gamla

Kommunen har ändrat sig igen – och slutar servera läsk till åldringarnas måltider.
HD Sverige - TT
 
Visa mer nyheter