06:46 Bil kraschade in i lobbyn på Trump Plaza

En bil kraschade på tisdagskvällen in genom dörrarna på lobbyn till skyskrapan Trump Plaza norr om New York City.
DN Världen - Anders Bolling

05:33 Donald Trump river upp utsläppslag i Kalifornien

Trumpadministrationen förbereder att riva upp ännu en miljölag. Den här gången är det Kaliforniens regler kring bilutsläpp som är i skottlinjen. Det formella beslutet om att upphäva utsläppslagen väntas inom kort.
Expressen Klimat - Jens Moller

17 Sep 13:25 Trumps förre presschef går loss i ”Let's dance”

Donald Trump gick från att vara dokusåpastjärna till att bli president. Nu gör hans förre pressekreterare och kommunikationschef Sean Spicer en omvänd karriär. Efter att han sparkades från Vita huset för två år sedan ställer han upp i den amerikanska versionen av tv-programmet ”Let’s dance”.
SvD Kultur

17 Sep 08:26 Irans svar: Kommer aldrig att förhandla med USA

Irans högste ledare säger de aldrig kommer att förhandla med USA efter att Donald Trump anklagat dem för att ligga bakom attacken i Saudiarabien. Drönare attackerade oljebolaget Saudi Aramcos anläggningar i lördags, och jemenitiska rebeller har tagit på sig dådet. Trots detta har Donald Trump sagt att ”det ser ut som att det var Iran”. Även Saudiarabien skyller på Iran.
Expressen Nyheter - Jens Moller

17 Sep 07:36 MORGONENS NYHETER: Rån och skjutning i natt – tre till sjukhus • Trump: Alla bevis pekar mot Iran • Sabuni om uteblivna effekten

Tre skadade personer kom in till sjukhus i Malmö på måndagskvällen - en av dem med skottskador. Ärendet rubriceras som mordförsök samt försök till grovt rån. ■■■ Det mesta pekar på att det var Iran som låg bakom attacken mot de saudiska oljeanläggningarna. Det sa president Donald Trump på en pressträff i Vita huset. ■■■ En misstänkt seriemördare har gripits i Florida. Med hjälp av DNA och genetisk släktforskning har man lyckats knyta Robert Hayes, 37, till minst fyra mord. ■■■ Expressen ger dig morgonens nyheter.
Expressen Nyheter - Jens Moller

17 Sep 06:38 Trump: USA och Japan nära nytt avtal

President Donald Trump uppger att USA och Japan i det närmaste är överens om ett nytt handelsavtal. I ett brev till kongressen skriver Trump samtidigt att överläggningar om industritullar och digital handel ska inledas inom några veckor. I brevet nämns
HD Ekonomi - TT

17 Sep 03:31 Åklagare begär ut Trumps deklarationer

En distriktsåklagare i New York har lämnat in en stämningsansökan för att få ut såväl president Donald Trumps självdeklaration som hans företags deklarationer, rapporterar New York Times.
SvD Världen