12 Jun 10:59 Tredje man anhållen misstänkt för Malmömord

Två män i 20-årsåldern sitter sedan tidigare anhållna misstänkta för inblandning i mordet.
HD Skåne - TT

12 Jun 10:35 Ytterligare en person anhållen för Malmömord

Under måndagen sköts en ung man ihjäl i Malmö. Två personer har anhållits misstänkta för inblandning i mordet. Under tisdagen anhölls ytterligare en person i 25-årsåldern, meddelar polisen på en presskonferens under onsdagen. En fjärde person söks av polisen misstänkt för inblandning i mordet.
Expressen Kvällsposten - Alexander Vickhoff

12 Jun 12:22 Inget sprängmedel i misstänkt föremål

Ett område vid polisstationen i Linköping spärrades av sedan ett misstänkt farligt föremål hittades där. Några timmar senare konstaterades att föremålet inte innehöll något sprängmedel och polisen har nu hävt avspärrningarna. Det var klockan 05.40 som p
HD Sverige - TT

12 Jun 09:31 Man gripen misstänkt för våldtäktsförsök i Farsta

En kvinna utsattes tidigt på onsdagsmorgonen för ett våldtäktsförsök i Farsta. Något senare greps en man som misstänks för brottet.
DN Sthlm - Andreas Nordström

12 Jun 21:23 FN-firande inställt – M-ledaren misstänker Kina

Firandet av 70-årsdagen av mänskliga rättigheter ställdes in med mycket kort varsel i Stockholm. Nu kräver moderatledaren Ulf Kristersson få veta varför. Enligt ett brev till en hög tjänsteman vill M-ledaren veta om kinesiska påtryckningar låg bakom.
SvD Sverige

12 Jun 07:40 Inget sprängmedel i misstänkt föremål i Linköping

Ett område kring polishuset i Linköping spärrades av efter larm om ett misstänkt farligt föremål vid stationen på onsdagsmorgonen. Nationella bombskyddet har skjutit mot föremålet som inte innehöll sprängmedel, men förundersökning om grovt olaga hot har inletts.
DN Sverige - Ossi Carp
© Bertrand Guay/AFP

12 Jun 16:31 Marine Le Pen ställs inför rätta för IS-tweetar

Marine Le Pen, ledare för det franska högernationalistiska partiet Nationell samling, kommer enligt en källa inom rättsväsendet att ställas inför rätta angående tre poster som hon publicerade på Twitter 2015.
DN Världen - TT

12 Jun 07:28 Polishuset i Linköping avspärrat – misstänkt föremål

Ett misstänkt föremål har hittats vid polishuset i Linköping. Platsen är nu avspärrad och polisens nationella bombskydd är på plats. – Ett föremål har placerats i anslutning till polishusets reception, säger Thomas Agnevik vid polisen. Både tingsrätt och en skola håller stängt under dagen, skriver Corren. Polisen uppger strax innan klockan 11 på onsdagen att bombgruppen har skjutit mot objektet.
Expressen Nyheter - Nina Svanberg

12 Jun 21:49 Real Madrid värvar back för halv miljard

Ferland Mendy lämnar Lyon för spel i Real Madrid.
HD Sport - TT

12 Jun 15:26 Le Pen ställs inför rätta för IS-tweetar

Marine Le Pen, ledare för det franska högernationalistiska partiet Nationell samling, kommer enligt en källa inom rättsväsendet att ställas inför rätta angående tre poster som hon publicerade på Twitter 2015. De omstridda inläggen visade våldsamma bilde
HD Världen - TT

12 Jun 19:27 Damberg till Linköping och Malmö

Inrikesminister Mikael Damberg (S) besöker Linköping och Malmö efter den senaste tidens uppmärksammade våldsdåd. "Jag vet att polisen bedriver ett intensivt utredningsarbete och vidtar insatser för att skapa trygghet för de boende i Linköping och Malmö
HD Sverige - TT
© Matt Dunham

12 Jun 12:55 Hemlig not: Storbritannien inte redo för avtalslös brexit

Storbritannien är inte redo för en avtalslös brexit den 31 oktober. Det riskerar att bli brist på läkemedel och problem vid landets gränser. Det uppges en hemlig brittisk regeringsnot slå fast.
DI Live - Mikael Björk

12 Jun 22:29 Utökad bevakning vid polisstationer i Malmö

De senaste dagarnas händelseutveckling ligger bakom beslutet.
Sydsvenskan Malmö - Sara Wizén
 
Visa mer nyheter