06:00 Flaggvakten Theodor blev påkörd på jobbet

Theodor Sagen, 24, blev påkörd av en bil medan han arbetade som flaggvakt. Theodor stukade bland annat nacken och fick sitt ben överkört. Händelsen ledde till åtal men det dröjde fyra år innan föraren till slut dömdes i tingsrätten. – Det har varit väldigt påfrestande, säger Theodor Sagen.
Expressen GT - Leotrim Jusufi

22 May 22:47 Polisbil på väg till olycka frontalkrockade

En polispatrull som hade larmats till en trafikolycka i Örebro frontalkrockade med en personbil på vägen till olyckan. Föraren av personbilen, en kvinna i 20-årsåldern, chockades och fördes skärrad med ambulans till sjukhuset. Det är oklart om hon har n
HD Sverige - TT

22 May 22:24 Polisbil inblandad i trafikolycka

I Örebro, strax söder om Svampen, har en trafikolycka inträffat där en polisbil är inblandad. Olyckan skedde strax efter niotiden på onsdagskvällen.
Expressen Nyheter - Mats Brastedt

22 May 21:00 Motorcykel i krock med traktor

En motorcykel krockade på onsdagskvällen med en traktor i Ösmo i Nynäshamns kommun. Föraren av motorcykeln är skadad, skriver polisen på sin hemsida .
Expressen Nyheter - Gusten Holm

22 May 09:29 Flera bilar i olycka – lastbil ska ha kört på bil

En trafikolycka har skett på väg 69 i Säters kommun i Dalarna. Flera fordon ska vara inblandade och enligt polisen är det en lastbil som har kört på en personbil bakifrån.
Expressen Nyheter - Lotten Engbom

22 May 00:08 Bilbrand i Ödåkra

Räddningstjänsten larmades dit natten till onsdagen.
HD Helsingborg