15:12 En död efter olycka – bilar började brinna

Under morgonen inträffade en allvarlig trafikolycka på väg 925 utanför skånska Furulund. En person omkom i olyckan. – Det är två personbilar som kolliderar och i samband med det börjar det brinna i bilarna, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisens ledningscentral för Region syd.
Expressen Kvällsposten - Jakob Kjellden

14:52 Nattlig bilbrand i Laholm – misstänks vara anlagd

Flera personer blev vittnen till händelsen.
HD Laholm - Rickard Gustafsson

10:52 Bilar i brand efter krock – en till sjukhus

Efter en kollision utanför Kävlinge i Skåne på morgonen började två bilar att brinna. En person fördes till sjukhus. – En person fick föras till sjukhus med allvarliga skador, säger Torbjörn Krokström, inre befäl vid räddningstjänsten, till SVT Nyheter
HD Sverige - TT

08:22 Bilbrand i Furulund efter krock

Vägen öppen igen efter krocken.
Sydsvenskan Kävlinge - Jessica Ziegerer

08:06 Fyra bilar i krock – mycket halt på platsen

Räddningstjänst och två ambulanser på plats vid olyckan i Svalöv.
HD Svalöv - Peter Ferm

00:15 Bil stod i brand på parkering i Lövgärdet: ”Skadegörelse”

Räddningstjänsten larmades på onsdagskvällen till en bilbrand i Lövgärdet, i nordöstra Göteborg. Det är den senaste i raden av bilbränder som härjat i området den senaste tiden. – Det har brunnit en bil på Rosmaringatan. Den är släckt nu och vi är hemma, säger Micke Olsson, på räddningstjänsten Storgöteborg.
Expressen GT - Linnea Lundstrom

20 Jan 19:15 Kvinna påkörd vid Persborg – förd till sjukhus

En kvinna blev under onsdagen påkörd av en bilist på Västra Kattarpsvägen. Hon har förts med ambulans till sjukhus.
Sydsvenskan Malmö - Oskar Ahlqvist

20 Jan 17:24 Lastbil och personbil i krock – långa köer

En lastbil och en personbil har krockat i närheten av Lundbytunneln i Göteborg. Enligt räddningstjänsten är ett körfält avstängt i riktning mot Backaplan. Enligt Trafikverket råder stor trafikpåverkan efter olyckan och P4 Göteborg rapporterar att köerna i rusningstrafiken är långa.
Expressen GT - Linnea Lundstrom

20 Jan 12:40 Salo får två månaders fängelse för grov rattfylla

Ishockeylegendaren Tommy Salo döms till två månaders fängelse för grovt rattfylleri, rapporterar Sportbladet. Salo blåste 3,06 promille den 11 augusti efter att han krockat in i mitträcket på E18 utanför Köping. – Det är konstigt att jag levde, sa han själv i rätten.
omni.se

20 Jan 11:42 Godståg och lastbil i kollision i Skellefteå

Ett godståg och en lastbil med tillhörande trailer har kolliderat i Skellefteå. Ingen person ska ha skadats i tågolyckan, rapporterar P4 Västerbotten. – Ambulans och räddningstjänst är på väg, de har begärt tågstopp klockan 10:31, säger Anna-Lena Olin på SOS Alarm.
Expressen Nyheter - Hannes Lannerholm

20 Jan 11:40 Bilist körde mot rött – krockade med buss

En personbil och en buss kolliderade i en korsning i Helsingborg på onsdagsmorgonen. Enligt polisen misstänks bilisten ha kört mot rött.
Expressen Kvällsposten - David Carlsson

20 Jan 11:03 Två trafikolyckor på kort tid: ”Halka”

I Ulricehamn har två trafikolyckor inträffat på kort tid. Enligt räddningstjänsten har det varit halt på båda platserna. – Man har helt enkelt inte kunnat kontrollera bilen i det hala underlaget, säger Bo Sandström, inre befäl på räddningstjänsten.
Expressen GT - Leotrim Jusufi

20 Jan 09:05 En till sjukhus efter olycka utanför Värnamo

Strax före klockan 07 inkom ett larm till polisen om trafikolycka på riksväg 27 norr om Horda i Värnamo kommun. Det rörde sig om en bilist som hade kört av vägen.
Expressen Kvällsposten - Redaktionen

20 Jan 08:48 Långa köer efter lastbilsolycka på E6

En lastbil och en personbil krockade på E6 i Göteborg norr om Tingstadsmotet. Olyckan orsakade långa köer i morgontrafiken.
Expressen GT - Leotrim Jusufi

20 Jan 08:23 Bilbrand på åker i Båstad

Natten till onsdag larmades polisen om en brinnande bil i Båstad. Branden är nu släckt och händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.
Expressen Kvällsposten - Redaktionen