16 Sep 08:41 SMHI: "Sommaren inte helt över"

25 grader och sol. Än finns det hopp för den som vill krama det sista ur värmen före hösten. – Sommaren är inte helt och hållet över, säger Henrik Reimer, meteorolog på SMHI.

16 Sep 08:41 SMHI: ”Sommaren inte helt över”

25 grader och sol. Än finns det hopp för den som vill krama det sista ur värmen före hösten. – Sommaren är inte helt och hållet över, säger Henrik Reimer, meteorolog på SMHI. Regnigt och blåsigt i norr, varmt och soligt i söder – det är vädermelodin jus
HD Sverige - TT

16 Sep 05:29 Sally minskar i styrka men faran inte över

Sally har nedgraderats från orkan till tropisk storm. Men faran är inte över – och under sin framfart på USA:s södra kust har ovädret orsakat vad som beskrivs som rekordstora översvämningar.
SvD Världen

16 Sep 06:38 Hedman: Är inte orolig över det

▸ Vann i måstematchen – trots svenskens mål
Aftonbladet
© Chandan Khanna(AFP

16 Sep 06:31 Sally minskar i styrka – men faran inte över

Stormen har orsakat rekordstora översvämningar längs USA:s sydkust.
DN Världen - TT

16 Sep 12:48 SAS pilotfack: Samtalen inte klara än

SAS-piloterna har nobbat förslaget om sänkta löner, uppger den norska tidningen Dagens Näringsliv med hänvisning till SAS informationschef. Därmed skulle de tidigare varslade 560 piloterna bli av med jobbet, vilket innebär att alla anställda efter 2001
HD Näringsliv - TT

16 Sep 12:29 SHL-klubbar kritiseras: "Då förstår man inte"

I ena stunden korttidspermitteras spelare och personal – i nästa värvas dyra spelare. Kritiken har från vissa håll inte varit nådig. – Då förstår man inte hela bilden av vår verksamhet, säger Mikael Johansson, vd för Örebro Hockey.
SvD Sport

16 Sep 16:25 Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt i dag.
HD Viktigast idag

16 Sep 12:07 Mår sämre än i grannländerna

▸ Rapport: Sverige dåliga på barns mående
Aftonbladet

16 Sep 11:40 Läs chatten med Michael Syrén

Bella Nilsson, hennes make och ytterligare en person är häktade för miljöbrott. Chatta med Expressens reporter Michael Syrén om verkligheten bakom brottsmisstänkta NMT Think Pink.
Expressen Nyheter - Simon Larsson

16 Sep 20:08 Fed lämnar räntan oförändrad

Federal Reserve, Fed, lämnar styrräntan oförändrad. Samtidigt signalerar centralbanken att räntan kommer att ligga kvar runt noll under de tre kommande åren. – Vi lär få vänja oss vid att Feds räntebesked framöver blir lite sömnpiller, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.
Expressen Dina Pengar - Sofia Clason

16 Sep 05:56 Trump: Coronavaccin veckor bort

Oro för att presidenten pressar fram ett godkännande före valet.
HD Världen - TT

16 Sep 10:21 Aubameyang: "Jag hör hemma här"

Han höll klubben, supportrarna och hugade spekulanter på halster, men för Pierre-Emerick Aubameyang, 31, var det ingen tvekan. Han ville bli Arsenal trogen. En lojalitet som belönas med ett treårskontrakt och en av Premier Leagues högsta löner.
SvD Sport

16 Sep 13:26 Nilsson om tiden i FCK: "Blev som det blev"

Första matchen som ny tränare gav IFK Göteborgs dess första allsvenska trepoängare sedan i början av juli. Roland Nilssons och lagets nästa uppgift: Mäta sig i Europa League-kvalet med FC Köpenhamn – klubben som kickade honom efter bara ett halvår 2011.
SvD Sport

16 Sep 15:08 Seger: Så skulle ett jämställt avtal se ut

Svenska fotbollförbundet kan på egen hand döda diskussionen om icke jämställda ersättningar, säger landslagskaptenen Caroline Seger. Det är bara att dela lika på alla pengar som landslagen drar in. – Det är ganska simpelt, tycker jag.
SvD Sport
 
Visa mer nyheter