15 May 14:15 Så röstar du i EU-valet – enkel guide

Blir EU-valet första gången du röstar? Lugn, Expressens Atilla Yoldas har satt ihop en guide om hur man går till väga - steg för steg. Även till dig som vill förtidsrösta.
Expressen Eu valet 2019 - Adam Wallgren
© ANDERS WIKLUND / TT

15 May 06:47 Sverige bäst i EU-klassen: ”En positiv utveckling”

Sverige leder ligan med störst andel el- och hybridbilar i EU och andelen ökar stadigt bland nyregistreringarna. Samtidigt pekar branschen ut bristande laddinfrastruktur och ekonomiska styrmedel som farthinder på vägen.
DI Bil - TT

15 May 10:30 Kraftig brand i villa: ”Helt övertänd”

Lågorna rasade i en villa och tillhörande garage utanför Ulricehamns kommun. Villan var helt övertänd och räddningstjänsten lät villan brinna ned till marken. – Det finns ingen chans att rädda den, säger Tommy Lieback, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Södra Älvsborg.
Expressen GT - Leotrim Jusufi

15 May 00:49 Putin hyllar Mueller-rapporten: ”En objektiv undersökning”

Relationen mellan USA och Ryssland kan förbättras. Det menar både USA:s inrikesminister Mike Pompeo och president Vladimir Putin som båda träffades under tisdagen. Parterna ska också bland annat ha diskuterat Venezuela, Syrien och situationen med Nordkorea, uppger flera medier .
Expressen Nyheter - Per Lidholm

15 May 17:39 TV: HD frågade ut EU-kandidater i Helsingborg

Se vår sändning från debatten på Tryckeriet.
HD Helsingborg
© Di

15 May 11:15 Siffertrixande FPC gläder börsen – men värderingen rejält uppblåst

För första gången på mer än två år visar Fingerprint Cards tillväxt – och marknaden jublar. Men bruttomarginalen är en besvikelse och biometribolaget fortsätter att blöda.
DI Analys - Richard Bråse

15 May 20:39 Svan på tak – räddningstjänsten larmad

Räddningstjänsten har larmats till en djurräddning i Höllviken under onsdagskvällen.
Sydsvenskan Vellinge - Martin Runol

15 May 21:02 Toppkandidater inför EU-valet möttes i debatt

Sex av toppkandidaterna till posten som EU-kommissionens ordförande drabbade samman under onsdagskvällen i en tv-sänd debatt från Bryssel.
SvD Världen

15 May 16:37 Militärer attackerade i Niger – minst 17 döda

Elva militärer saknas efter överfallet, som skedde i närheten av gränsen mot Mali.
HD Världen - TT

15 May 11:37 Så fixar du sommarjobb – tipsen i sista stund

Har du inte hunnit fixa sommarjobb än – eller fick du inget av jobben du sökte? Lugn, det finns fortfarande lediga sommarjobb att få. Så här skaffar du sommarjobb snabbt.
Expressen Dina Pengar - Adam Wallgren

15 May 06:00 Pendlar runt 0,4 procent: ”Vi ska ersätta sossarna”

För första gången på 20 år skickar Sverige troligtvis inte ett nytt parti till Europaparlamentet. Men Carl Schlyter från Partiet Vändpunkt ger inte upp. – Vårt mål långsiktigt är att ersätta sossarna, säger han.
SvD Sverige

15 May 13:59 S mörkar ny koldioxidskatt i EU-manifestet

Socialdemokraterna säger ja till en koldioxidskatt i EU. Men det är ett kontroversiellt förslag – partiet vill helst inte prata om det och nämner inte ens koldioxidskatten i sitt valmanifest.
SvD Sverige

15 May 17:12 Prebona genomför en riktad emission om en miljon

Nanoteknikbolaget Prebona, vars aktie handlas på Spotlight, har beslutat om en riktad emission på 1 miljon kronor som tecknades av Capmate. Teckningskursen i emissionen var 2:95 kronor per aktie, motsvarande 12 procents rabatt jämfört med den genomsnittliga kursen för aktien under den period på tio handelsdagar som slutade den 13 maj 2019.
DI Nyheter - Nyhetsbyrån Direkt
 
Visa mer nyheter