© Manu Fernandez

12 Jun 09:46 Huawei stoppar lansering efter USA-bojkott

Huawei avbryter lanseringen av den kommande versionen av Matebook X, bolagets flaggskeppsprodukt inom laptop. Beslutet är helt grundat i den svartlistning av bolaget som omöjliggör tillgången till bärande amerikansk teknologi, enligt medieuppgifter.
DI Nyheter - Nyhetsbyrån Direkt - Läs mer på di.se

12 Jun 13:06 Hjulmand tar över efter Hareide

Det blir Nordsjælland-tränaren Kasper Hjulmand som tar över som förbundskapten i Danmark efter Åge Hareide, som slutar efter EM nästa år. Redan nu har Danmarks fotbollsförbund gjort klart med norrmannens ersättare. Hjulmand förde Nordsjælland till sitt
HD Sport - TT
© Pontus Lundahl/TT

12 Jun 15:19 ”Ge pensionärer 16 000 kronor efter skatt”

Skamligt hur fattigpensionärer behandlas.
DN Asikt
© Maurizio Gambarini

12 Jun 07:47 Uppköpsbud: Investmentbolag springer efter mediejätte

Amerikanska KKR lägger ett bud på den tyska mediekoncernen Axel Springer. Budet värderar mediejätten till 5,8 miljarder euro, motsvarande 62 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande från Axel Springer.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt

12 Jun 11:46 Han ska stoppa OS-festen i Stockholm

Vad kan stoppa Stockholm från att få arrangera vinter-OS 2026? Giovanni Malago hoppas att han har svaret. TT har träffat mannen vars uppgift är att spräcka Sveriges OS-dröm och se till att Milano-Cortina vinner omröstningen om drygt en vecka. Drygt 35 m
HD Sport - TT
© Lisa Mattisson

12 Jun 13:52 Finansiering säkrad för Northvolts fabrik

Volkswagen ett av företagen som lägger miljarder dollar på batterifabriken i Skellefteå.
DN Ekonomi - Hans Strandberg

12 Jun 08:18 Här har villapriserna stigit mest

Grästorp i Västergötland är den kommun i Sverige där villapriserna har stigit mest de senaste åren. I landet som helhet är ökningen betydligt måttligare.
SvD Näringsliv

12 Jun 23:16 Ambassad försöker få matkedja stoppa bojkott

Brasiliens ambassad i Sverige försöker få svenska livsmedelskedjan Paradiset att stoppa sin bojkott mot brasilianska produkter. I ett brev uttrycker ambassaden att landet är utsatt för en orättvis mediekampanj och att flera andra länder använder mer bekämpningsmedel än Brasilien.
Expressen Nyheter - Mikaela Somnell Exp

12 Jun 06:03 Dådet som dödade fyraåring är ännu olöst

I dag är det fyra år sedan en bil sprängdes i en rondell i Torslanda i Göteborg. Fyra personer dödades, däribland en fyraårig flicka. Morden är fortfarande olösta. – Jag tycker att det här är så viktigt, framför allt för de anhöriga. Så vi har gjort allt vi kan och lite till för att försöka hitta en lösning, säger kammaråklagare Stina Lundqvist till TT.
SvD Sverige

12 Jun 16:29 Dödstalet stiger efter terrorattack i Kamerun

Terrorrörelsen Boko Haram har dödat minst 37 människor i Kamerun. Jihadistgruppen gick till attack på ön Darak i norra delen av landet och dödade 21 soldater och 16 civila, uppger en säkerhetskälla.
DN Världen - TT

12 Jun 11:26 Löfven vågar inte använda S-ordet

Statsminister Stefan Löfven (S) ville tala om välfärden i vårens sista partiledardebatt. Han säger inte att skatterna måste höjas, men knyter stora förhoppningar till den stora skattereform som regeringen, Centern och Liberalerna hoppas ska få närmast magiska effekter.
SvD Sverige

12 Jun 11:55 Polisens varning för nya knarkgodiset

Enligt polisen florerar det narkotika som ser ut som godis. I ett inlägg på Facebook går man nu ut med en varning till vårdnadshavare och skolpersonal. Flera ungdomar som fått tag på substansen och ätit den har fått uppsöka sjukhus.
Expressen Nyheter - Andreas Haggstrom

12 Jun 11:07 Par stoppade på bar gärning med stulna handknutna orientaliska mattor

De båda mattorna är värda nästan 200 000 kronor.
Sydsvenskan Malmö - Peter Herkel

12 Jun 23:03 Sju nyanser av äkthet

Högsta tanke- och stilpoäng knep Jonas Sjöstedt.
SvD Ledare

12 Jun 00:02 Semenya siktar på att springa VM

Federala högsta domstolen i Schweiz ogiltigförklarade Idrottens skiljedomstol Cas dom.
HD Sport - TT
 
Visa mer nyheter