12 Jun 10:30 Tårgas mot Hongkongdemonstranter

Hongkongpolisen använder tårgas och pepparsprej för att skingra demonstranter som trycker på för att nå fram till det lokala parlamentet. Sammandrabbningarna följde sedan regionens styrande råd uppmanat demonstranterna att upplösa protesterna. De massiv
HD Världen - TT - Läs mer på hd.se

12 Jun 10:30 Tårgas mot Hongkongdemonstranter

Hongkongpolisen använder tårgas och pepparsprej för att skingra demonstranter.
Sydsvenskan Världen - TT
© Kin Cheung

12 Jun 12:18 Oroligt i Hongkong vid stora demonstrationer

Hongkongpolisen använder tårgas och pepparsprej för att skingra demonstranter som trycker på för att nå fram till det lokala parlamentet. Sammandrabbningarna följde sedan regionens styrande råd uppmanat demonstranterna att upplösa protesterna.
DI Nyheter - TT

12 Jun 02:34 Polisen i Hongkong skjuter gummikulor

Hongkongpolisen har satt in tårgas och pepparsprej och skjuter gummikulor mot demonstranter som protesterar mot en lagändring om att lämna ut misstänkta brottslingar till Fastlandskina. Tiotusentals människor har gått ut på gatorna.
SvD Världen

12 Jun 07:12 Här är morgonens nyheter

Tiotusentals demonstranter har stormat viktiga vägar i Hongkong. Trots succén i Sveriges VM-premiär – SVT-experten Frida Östberg vill inte se Madelen Janogy från start i nästa match. Ännu en explosion har drabbat Malmö – den tredje på 24 timmar. Expressen ger dig morgonens nyheter.
Expressen Nyheter - Anton Nilsson

12 Jun 15:38 Ännu ingen seger för demonstranter i Hongkong

Hongkongs beslut att skjuta upp debatten om att tillåta utlämningar till bland annat Fastlandskina är svår att tolka som en eftergift till demonstranterna, säger en expert till TT. Omröstningen om lagförslaget ser ut att äga rum om drygt en vecka som planerat, samtidigt som protesterna fortsätter.
SvD Världen

12 Jun 19:01 Aktivister i Hongkong befarar ökad kontroll

Om Hongkong tillåter utlämningar till Fastlandskina öppnas dammluckorna för mer förtryck. Det menar arkitekten Ka Tam som deltagit i protesterna mot lagförslaget sedan starten. För fem år sedan deltog Ka Tam i den så kallade paraplyrevolutionen, den pro
HD Världen - TT

12 Jun 14:58 Nya bottenrekord i europeiska obligationsauktioner

Både i Portugal och i Tyskland sattes nya bottenrekord i obligationsauktioner på onsdagen. Oro för konjunkturutvecklingen har pressat ned lånekostnaderna.
DI Live - Felicia Åkerman

12 Jun 10:00 Polis skjuter tårgas – demonstranter försökte storma parlamentsbyggnad

Tiotusentals demonstranter har stormat viktiga vägar i Hongkong. Medier beskriver kaotiska scener – och polisen ska ha skjutit tårgas mot demonstranter som närmat sig en parlamentsbyggnad. Orsaken är ett förslag som skulle tillåta att brottsmisstänkta sänds till fastlandet – Kina – för rättegång, skriver Reuters. Nu läggs förslaget på is.
Expressen Nyheter - Linette Israelsson
© Anthony Wallace/AFP

12 Jun 06:31 Polisen i Hongkong skjuter gummikulor

Demonstranter försökte storma parlamentet.
DN Världen - DN-TT

12 Jun 10:00 Tuffare tider väntar

Konjunkturtoppen är nådd och högre arbetslöshet står inför dörren.
HD Ekonomi - TT

12 Jun 06:34 Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll: Detta hände när du sov.
HD Nattens nyheter - Sofia Kristoffersson

12 Jun 20:02 Tyskland mot gruppsegern: "Inte vackert"

Ett mål. Det räckte för att Tyskland skulle säkra tre poäng mot Spanien och ta ett järngrepp om förstaplatsen i grupp B i fotbolls-VM. – Det var inte vackert, men framgångsrikt, säger matchhjälten Sara Däbritz efter 1–0-segern.
SvD Sport

12 Jun 08:07 Två fast för sprängdådet på Adelgatan

Polisen har frihetsberövat två kriminella misstänkta för inblandning i dådet.
Sydsvenskan Malmö - Martina Glimberg, Joakim Palmkvist
 
Visa mer nyheter