© Mark Lennihan

11 Jul 22:00 Mindre uppgång på Wall Street – Dow Jones stängde på ny rekordnivå

Torsdagen bjöd inte på någon större dramatik på USA-börserna där Dow Jones stängde på ny rekordnivå. Flygbolaget Delta Air Lines lyfte 1,1 procent efter att ha skruvat upp sin vinstprognos för helåret.
DI Live - Viktor Mölne - Läs mer på di.se
© Mark Lennihan

11 Jul 15:31 Uppåt på Wall Street – flygbolaget lyfter efter höjd vinstprognos

USA-börserna var på ett relativt munter humör i torsdagens inledande handel och bjöd på mindre uppgångar. Flygbolaget Delta Air Lines stiger med omkring 1 procent efter att ha höjt sin vinstprognos för helåret 2019.
DI Live - Viktor Mölne

11 Jul 17:42 Fortsatt uppgång på USA-börserna

De ledande börserna i New York fortsatte att stiga efter ett par timmars handel på torsdagen.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt
© Mark Lennihan

11 Jul 15:03 Wall Street går mot plusöppning – oljepriserna stiger

Börserna i USA väntas fortsätta stiga på torsdagen, efter gårdagens uppgång då marknaden tolkade Fed-chefen Jerome Powell som duvaktig.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt

11 Jul 16:10 Nytt börsrekord – Dow Jones passerar 27.000 punkter

Börserna på Wall Street är hetare än någonsin. Så sent som i går sprängde indexet S&P 500 rekordgränsen 3.000 punkter och på torsdagen sprängde Dow Jones industriindex 27.000-nivån för första gången.
DI Live - Robert Triches

11 Jul 12:27 Orkan på väg till Louisiana – nu kallas militären in

Militär har kallats in i den amerikanska delstaten Louisiana inför en orkan som väntas dra in över USA:s sydkust i helgen. Orkanen Barry kommer tätt inpå ett massivt oväder, som bland annat ledde till skyfall och översvämningar i delstatens största stad New Orleans. Louisianas guvernör har därför utfärdat undantagstillstånd.
Expressen Nyheter - Sara Malm

11 Jul 22:23 Nytt rekord på Wall Street

Det blev amerikanskt börsrekord för andra dagen i rad på torsdagen när Dow Jones gick över 27 000-gränsen.
HD Ekonomi - TT

11 Jul 15:17 Badförbud på flera stränder i Helsingborg

Trots badväder får helsingborgarna hålla sig från flera av sina egna stränder. På grund av höga bakteriehalter har kommunen utfört badförbud på Fria bad, Kallis och Tropical beach, rapporterar SVT Helsingborg .
Expressen Kvällsposten - Nellie Erberth

11 Jul 09:20 Getinge stiger på fallande börs

Stockholmsbörsen backar 0,4 procent i eftermiddagshandeln med ståljätten SSAB som sänke. I andra änden av spektrat lyfter medicinteknikbolaget Getinge.
SvD Näringsliv
© TT/AP

11 Jul 08:38 Stockholmsbörsen öppnar uppåt – Avanza stärks på rapport

Stockholmsbörsen inleder torsdagens handel i stigande riktning. Rapportperioden smygstartade på morgonen, men tar på riktigt fart under nästa vecka.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt

11 Jul 06:14 Kvinna öppnade dörren på SAS-flyg – efter bråk

Ett bråk om handbagage ledde till att den kvinnliga passageraren stormade fram genom flygplanet – och öppnade dörren. Nödrutschkanan löstes ut och planet kunde inte lyfta. – Hon sa att hon vill komma ut, säger Christian Hansen, en av passagerarna på planet, till den danska tidningen BT .
Expressen Kvällsposten - Mattias Knutson

11 Jul 14:54 Cyklade in på militärens skjutövning

Mitt under en skarp skjutövning i Uddevalla fick militären en överraskning som kunde slutat illa. Plötsligt kom en man i träningskläder cyklandes in på skjutbanan. Övningen hade pågått i över en timme då någon larmade om eld upphör. – Är du helt jävla d
HD Sverige - TT

11 Jul 12:22 Devinix växer och investerar i nytt affärsområde

Devinix Solutions AB växer och har under 2018 mer än dubblat omsättning från 20,3 MSEK till 50,8 MSEK. Sedan inledningen av 2019 har också antalet anställda ökat från 24 personer till idag 36. Under våren har bolaget inlett en satsning mot offentlig sektor.
DI Pressreleaser

11 Jul 08:23 Vakter vid Metallicakonsert struntade i rökförbudet

De vakter som var i tjänst under Metallicas konsert på Ullevi i tisdags ska ha struntat i att agera när delar av publiken rökte. Det har fått miljöförvaltningen att skicka ett brev till Got Event, där man ifrågasätter varför inte rökförbudet efterlevts. – Det har helt klart brustit i reglerna om att följa tobakslagen, säger Yusra Moshtat, miljöinspektör på Miljöförvaltningen Göteborg, till SVT Nyheter Väst.
Expressen GT - Alfred Dikalow

11 Jul 20:00 Sex filer på E22 är bara början – snart behövs det nya breda vägar åt alla håll

Gräv ner järnvägen och avlasta trafiken i nordöstra Lund, föreslår arkitekten Olof Meiby.
Sydsvenskan Åsikter
 
Visa mer nyheter