11 Jul 19:54 Handelskriget slår mot Cargill – vinsten minskade med 41 procent

Konglomeratet Cargill justerade vinst minskade med 41 procent under det fjärde kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. Bakom vinstminskningen lurar handelskonflikten mellan USA och Kina samt översvämningar i USA. Det rapporterar Reuters.
DI Live - Viktor Mölne - Läs mer på di.se

11 Jul 21:05 Lindstedt till semifinal i Wimbledon

Robert Lindstedt och Jelena Ostapenko fortsätter att imponera i Wimbledons mixeddubbel. Duon är klar för semifinal efter att ha slagit kroaten Franko Skugor och rumänskan Raluca Olaru med 2–1 i set (6–7, 6–3, 7–5) i en match som tog nästan 2,5 timmar at
HD Sport - TT

11 Jul 07:07 Här är morgonens nyheter

Minst sex utländska medborgare har dött och över 100 skadats i ett stort oväder i norra Grekland på onsdagskvällen, rapporterar Reuters . Tre husvagnar brinner på en campingplats i Alingsås. Enligt räddningstjänsten är husvagnarna övertända. Ett bråk om handbagage ledde till att den kvinnliga passageraren stormade fram genom flygplanet – och öppnade dörren. Nödrutschkanan löstes ut och planet kunde inte lyfta, skriver BT . Expressen ger dig morgonens nyheter.
Expressen Nyheter - Viktor Hedlund
© Mark Lennihan

11 Jul 15:03 Wall Street går mot plusöppning – oljepriserna stiger

Börserna i USA väntas fortsätta stiga på torsdagen, efter gårdagens uppgång då marknaden tolkade Fed-chefen Jerome Powell som duvaktig.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt

11 Jul 22:05 Tv: Behrang Safari efter vinsten mot Ballymena

"Det viktigaste är att man tar med sig en bra känsla"
Sydsvenskan Sport - Max Wiman

11 Jul 00:19 Handelsavtal oroar norska bönder

Det europiska frihandelsförbundet Efta, där Island, Norge, Liectenstein och Schweiz ingår, närmar sig ett handelsavtal med det sydamerikanska handelsblocket Mercosur, där Argentina, Brasilien, Paraguay och Uruguay är fullvärdiga medlemmar. Även Venezuel
HD Ekonomi - TT

11 Jul 10:38 Kortbedrägerier kan minska med nytt direktiv

Bedrägeribrotten ökade under det första halvåret med 3 procent, och allra vanligast är kortbedrägerier. Brotten är enkla att genomföra och svåra att stoppa. Men ett nytt EU-direktiv kan förhoppningsvis förhindra en del framtida bedrägerier, tror Jan Ols
Sydsvenskan Ekonomi - TT

11 Jul 12:27 Orkan på väg till Louisiana – nu kallas militären in

Militär har kallats in i den amerikanska delstaten Louisiana inför en orkan som väntas dra in över USA:s sydkust i helgen. Orkanen Barry kommer tätt inpå ett massivt oväder, som bland annat ledde till skyfall och översvämningar i delstatens största stad New Orleans. Louisianas guvernör har därför utfärdat undantagstillstånd.
Expressen Nyheter - Sara Malm
© José Romero/AFP

11 Jul 22:25 Storm hotar Louisiana – boende evakuerar

Myndigheter varnar för kraftiga översvämningar • Stormen befaras nå orkanstyrka.
DN Världen - Alexandra Carlsson Tenitskaja

11 Jul 10:00 Han blir chef för tekniska förvaltningen i Bjuv

Helsingborgaren Thorsten Schnaars tillträder i oktober.
HD Bjuv - Jakob Thorell
© Rick Friedman/TT

11 Jul 22:37 Envishet gav Warren medvind i primärvalet

Vänsterdemokraten har vunnit kärnväljarnas förtroende • DN har träffat Elizabeth Warren.
DN Världen - Martin Gelin

11 Jul 08:29 Motorcykel i olycka – krockade med bil i rondell

En motorcykel har varit inblandad i en trafikolycka Trelleborg under torsdagsmorgonen. Olyckan ska ha inträffat i en rondell och motorcykeln ska ha kolliderat med en personbil. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen.
Expressen Kvällsposten - Jakob Kjellden

11 Jul 14:00 Försökte sälja sallad – stal äldre dams plånbok

En kvinna höll upp dörren för en äldre dam i Kungälv. I trapphuset försökte kvinnan sedan sälja sallad till damen samtidigt som hon fiskade upp och stal plånboken ur hennes handväska. Polisen jobbar nu med att identifiera den kvinnliga tjuven, skriver Kungälvs-Posten.
Expressen GT - Alfred Dikalow

11 Jul 21:13 Massåtal mot Hells Angels i Portugal

Portugisiska myndigheter åtalar 89 medlemmar i mc-klubben för bland annat mordförsök, rån, utpressning, vapeninnehav och narkotikabrott.
HD Världen - TT
 
Visa mer nyheter