12 Jun 09:42 First North-bolag rusar över 60 procent

First North-listade Enersize rusar efter att bolaget meddelat ett tvåårigt samarbetsavtal med Caverion Sverige. Aktien handlades som mest upp strax över 70 procent.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt - Läs mer på di.se

12 Jun 21:11 Mjukvarubolaget rusar 80 procent i börspremiären

Cybersäkerhetsbolaget Crowdstrike fick en minst sagt lyckad start på karriären som noterat bolag. Strax efter klockan nio på onsdagskvällen handlades aktien för 61,3 dollar eller drygt 80 procent över noteringskursen på 34 kronor per aktie.
DI Live - Viktor Mölne

12 Jun 11:00 Fettbolaget står rustat: ”Ser möjligheter om marknaden viker”

Johan Westman lämnade fordonsindustrin för att i maj i fjol ta över som vd för AAK.
HD Näringsliv - Ulf Peterson

12 Jun 13:25 Northvolt får 10 miljarder till batterifabriken

Northvolt som planerar att bygga en batterifabrik i Skellefteå drar in 1 miljard dollar. Det meddelar företaget i ett pressmeddelande.
SvD Näringsliv

12 Jun 00:23 Rekordstort tillslag mot svarthotell i Stockholm

Tisdagen den 7 juni gjorde gränspolisen ett tillslag mot ett svarthotell i västra Stockholm. Det var ett rekordstort tillslag, totalt 36 sovplatser fanns i villan. Sju personer avvisades från Sverige och en stor mängd stöldgods beslagtogs på plats, rapporterar Mitti .
Expressen Nyheter - Annie Saaf

12 Jun 21:32 Försökte stjäla mattor för 200 000 i varuhus

Två kunder har anhållits efter misstanke om mattstöld i möbelvaruhuset XXL Lutz i Malmö. Enligt misstankarna ska en man och en kvinna, båda i 50-årsåldern, ha försökt föra ut två mattor värda tillsammans bortåt 200 000 kronor från varuhuset. En väktare upptäckte till sist paret och tillkallade polis.
Expressen Kvällsposten - Lars-Olof Stromberg
© Daviles, Thinkstock

12 Jun 08:25 Spotlightbolag anmäler bokningsbjässar för konkurrensbrott

Danska hotellbokningsföretaget Nustay, som handlas på Spotlight Stock Market, har till EU anmält konkurrenterna Expedia och Booking.com för att systematiskt hämma konkurrensen.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt
© Joel Marklund/Bildbyrån

12 Jun 15:28 Bekräftat: Isak klar för Real Sociedad

Nu är det klart: Alexander Isak byter Tyskland mot Spanien. Den 19-årige anfallaren har skrivit på ett femårskontrakt med Real Sociedad. Detta bekräftar La Liga-klubben på sin webbplats.
DN Sport - TT

12 Jun 08:03 H&M-rivalen lyfter vinsten – bonusregn över personalen

Den spanska klädjätten Inditex, som bland annat äger H&M-konkurrenten Zara, redovisar ett rörelseresultat om 980 miljoner euro för det första kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår 2019/2020. Snittestimatet låg här på 932 miljoner, enligt Bloombergs analytikersammanställning.
DI Live - Maria Phillips
© Anders Hansson

12 Jun 09:08 Åska orsakar störningar i trafiken

I många plankorsningar ligger bommarna nere och signalfel orsakar förseningar.
DN Sverige - Katarina Lagerwall

12 Jun 12:48 Lundabolag tar in 40 miljoner kronor

Riskkapitalfond i spetsen i nyemissionen.
Sydsvenskan Näringsliv - Albert Capuder

12 Jun 15:59 Froome på sjukhus efter svåra kraschen

Chris Froome är allvarligt skadad och missar Tour de France. Cykelstjärnan kraschade under träning i Frankrike, drabbades av tre frakturer och behandlas på Saint-Étiennes universitetssjukhus. "Vi hjälper honom att omkalibrera och assisterar honom", säger lagledaren Dave Brailsford.
SvD Sport

12 Jun 19:01 Aktivister i Hongkong befarar ökad kontroll

Om Hongkong tillåter utlämningar till Fastlandskina öppnas dammluckorna för mer förtryck. Det menar arkitekten Ka Tam som deltagit i protesterna mot lagförslaget sedan starten. För fem år sedan deltog Ka Tam i den så kallade paraplyrevolutionen, den pro
HD Världen - TT

12 Jun 15:05 Isak klar för Real Sociedad: "En dröm"

Nu är det klart: Alexander Isak byter Tyskland mot Spanien. Den 19-årige anfallaren har skrivit på ett femårskontrakt med Real Sociedad. – Jag är tacksam för förtroendet, säger Isak.
SvD Sport

12 Jun 05:39 Kinas konsumentpriser upp 2,7 procent

Kinas konsumentpriser steg med 2,7 procent i maj jämfört med samma månad föregående år.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt

12 Jun 12:39 Vitec köper bolag med bolag med 68 miljoner i omsättning

Vitec Software förvärvar det norska programvarubolaget Odin Systemer. Produkterna riktar sig till frisör- och skönhetssalonger i Norge. Bolaget omsatte 62,2 miljoner norska kronor, motsvarande knappt 68 miljoner kronor, med ett justerat ebitda-resultat om 13,0 miljoner kronor för räkenskapsåret 2018.
DI Nyheter - Nyhetsbyrån Direkt
 
Visa mer nyheter