12 Jun 09:13 Johansson: ”Det är utomordentligt allvarligt”

Ryck upp gängstrukturerna med rötterna och bura in de mest brottsaktiva. Så lyder justitieminister Morgan Johanssons (S) recept efter den senaste tidens våldsvåg i Malmö.

12 Jun 09:13 Justitieministern om våldsdåden i Malmö

Ryck upp gängstrukturerna med rötterna och bura in de mest brottsaktiva. Så lyder justitieminister Morgan Johanssons (S) recept efter den senaste tidens våldsvåg i Malmö – Varje sån här händelse är utomordentlig allvarlig, konstaterar Morgan Johansson i
HD Sverige - TT
© ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

12 Jun 16:43 Froome i krasch: ”Väldigt allvarligt”

Den fyrfaldige Tour de France-vinnaren Chris Froome råkade ut för en allvarlig olycka på onsdagen. Britten kraschade i hög fart utför när han rekognoscerade banan i dagens etapp i Critérium du Dauphiné, och kommer inte att kunna ställa upp i sommarens Tour de France.
DN Sport - Malena Johansson

12 Jun 08:50 Dr John hade nytt album klart

Nu ska skivan släppas postumt.
HD Nöje - TT

12 Jun 10:23 Börsernas reaktion är inte menad att vara begriplig

Goda nyheter fick börserna att stiga – och dåliga fick dem också att stiga. Amerikanska börsindex har gjort en och annan expert förundrad senaste veckan. En lärdom: räkna inte med aktiemarknaden för att avgöra vart världen är på väg.
SvD Näringsliv

12 Jun 16:45 Hedvig Lindahl: ”Det är kul att skita ner sig”

Nu drar fotbolls-VM för damer äntligen igång! SvD Junior träffade damlandslagets målvakt Hedvig Lindahl som älskar att fånga bollar.
SvD Junior

12 Jun 17:59 Mild hyllar Isaks val: ”Otroligt fin klubb”

Alexander Isak fortsätter sin fotbollskarriär i Spanien och Real Sociedad. Ett alldeles utmärkt val, menar förre landslagsstjärnan Håkan Mild – som spelade för den blåvitrandiga baskiska klubben på 1990-talet. – Han kommer till en otroligt fin klubb, sä
HD Sport - TT

12 Jun 12:07 Kinas fordonsförsäljning rasar

Fordonsförsäljningen i Kina föll med 14,6 procent i april jämfört med samma månad i fjol, enligt statistik från branschorganisationen CAAM.
DI Live - Robert Triches
© Vanessa Carvalho/REX

12 Jun 12:36 ”Det är respektlöst”

Magdalena Eriksson om att USA firade alla 13 mål mot Thailand stort.
DN Sport - Lisa Edwinsson

12 Jun 11:24 Bodströms känga till Morgan Johansson: ”Trumpretorik”

”Det handlar om att bura in en efter en”, sa Morgan Johansson om gängkriminaliteten i P1 Morgon. Nu får justitieministern kritik av tidigare S-ministern Thomas Bodström. – Så ska inte en minister uttala sig tycker jag. Det är Trumpretorik, säger den förre justitieministern i Mix Megapol.
Expressen Nyheter - Filippa Rogvall

12 Jun 17:45 Rolfö kan sparas: ”Väldigt viktig”

Fridolina Rolfö ser ut som en nyckelspelare om Sverige ska lyckas i fotbolls-VM. Men historiken av skador gör att det kan bli aktuellt att spara anfallaren mot Thailand. – Med tanke på hennes skadebakgrund får vi se om vi startar henne eller vilar henne
HD Sport - TT
© Anders Wiklund/TT

12 Jun 16:14 Bilexperten: ”Det här är skitbra på ren svenska”

Fordonsforskaren Martin Sköld på Handelshögskolan bedömer att Northvolts finansiering och jätteorder ger ett väsentligt bidrag till omställningen av fordonsflottan till eldrift.
DI Nyheter - Martin Lindgren

12 Jun 11:00 Efter friande dom: ”Säpo kunde inte vänta”

Tingsrätten hävdade att en 46-åring man planerat att genomföra ett bombdåd i Islamiska statens namn i Sverige, med hjälp av en stor mängd kemikalier. Men nu frias mannen för förberedelsebrottet av Svea hovrätt. Dock anses det vara bevisat att mannen sympatiserar med IS.
SvD Sverige

12 Jun 19:57 Man med kniv omhändertagen på Möllevången

Han misstänks för brott mot knivlagen och eventuellt skadegörelse.
Sydsvenskan Malmö - Sara Wizén

12 Jun 07:46 Skanska får order i Boston

Byggbolaget Skanska får en order på renoveringar och nybygge av ett skärmtak på flygplatsen Logan International Airport i Boston i USA. Beställare är Massachusetts flygplatsmyndighet. Ordern värderas till 67 miljoner dollar, eller 631 miljoner kronor, e
HD Ekonomi - TT

12 Jun 22:22 Trumps ord om Kims brev: ”Väldigt varmt och fint”

USA:s president Donald Trump träffade under onsdagen Polens president Andrzej Duda i Washington D.C för att diskutera USA:s militära närvaro i Polen. Under deras gemensamma presskonferens utvecklade Trump även vad som stod i det omtalade brevet från Kim Jong Un, om än något kryptiskt.
Expressen Nyheter - Mikaela Somnell Exp
 
Visa mer nyheter