17 Apr 14:35 Ismail svarar Kronlöf: "Mycket jag ångrar"

Efter Bianca Kronlöfs kritik mot SVT-dokumentären "Persona non grata " svarar nu komikern Soran Ismail. "Jag förstår att jag uppenbarligen gjort en del kvinnor väldigt illa", skriver han.

17 Apr 10:42 Ismail svarar Kronlöf: ”Mycket jag ångrar”

Bianca Kronlöf kritiserade både Soran Ismail och manliga komikerkollegor.
HD Nöje - TT

17 Apr 00:28 Soran Ismail svarar på Bianca Kronlöfs kritik: ”Inte alls som jag tänkt mig”

Bianca Kronlöf har riktat svidande kritik mot SVT-dokumentären ”Persona non grata” om komikerkollegan Soran Ismail. Ismail har besvarat Kronlöf i ett inlägg på Instagram – och nu berättar han för Expressen att dokumentären inte blev som han hade tänkt sig. ”Anledningen att jag ställde upp var att jag tyckte det var dags att berätta om hur den här tuffa tiden har varit,” skriver han i mejlet.
Expressen Nöje - Ebba Kulneff

17 Apr 17:25 Prins Philips sista resa markerar slutet av en era

Inga folkmassor kantade gatorna i Windsor då prins Philip begravdes. Pandemin innebar en lågmäld och enkel ceremoni som som markerar att en era går mot sitt slut.
SvD Världen

17 Apr 05:53 Militären genomsyrar allt i Myanmar

Kuppgeneralerna i Myanmar möts av avsky på gatorna och utfrysning i omvärlden. Men efter flera militärregimer är det nästan omöjligt att särskilja försvaret från samhället i stort – arméns bolag är stora inom alltifrån mineralbrytningen i gruvan till fruktutbudet på marknaden.
SvD Världen

17 Apr 07:17 Ismail: Dokumentären blev inte som jag tänkt mig

Den sexbrottsanklagade komikern Soran Ismail skriver i ett mejl till Expressen att SVT:s omtalade dokumentär ”Persona non grata” inte blev som han tänkt sig. Han skriver att han ställde upp för att det var dags att berätta om ”hur den här tuffa tiden har varit”. Ismail skriver också att han har förändrat sättet han lever på. Expressen frågar om han och kvinnorna som anklagat honom för övergrepp uppfattat situationen olika eller om han anser att anklagelserna är påhittade. ”Jag har alltid uppfattat det som att det funnits ett samtycke. Jag skulle aldrig vilja gå över den gränsen, varken då eller nu”, skriver Ismail.
omni.se

17 Apr 06:43 Aktien glödhet hos små­spararna – trots riskerna

Kryptobörsen Coinbase är ett glödhett byte bland småspararna enligt färska uppgifter från nätmäklarna Nordnet och Avanza. Men riskerna är många – inte minst eftersom bolaget till så stor del beror på bitcoin.
SvD Näringsliv

17 Apr 12:00 Bell Orchestre renoverar och Ryley Walker levererar

Ryley Walker och Bell Orchestre gör på sitt sätt, och Håkan Engström gillar det.
HD Kultur - Håkan Engström

17 Apr 20:50 Nya värmerekord väntar under ett par dagar

Våren har kommit – i nästan hela landet. Nu väntas nya värmerekord, men för den som vill kolla vårtecknen i vårvärmen gäller det att passa på. Redan i nästa vecka drar sig värmen tillbaka.
SvD Sverige

17 Apr 21:14 Man omkom i skoterolycka i Åre

En man i 50-årsåldern har omkommit till följd av en skoterolycka i Åre. Larmet om kraschen ringdes in vid 18-tiden på lördagen. Två personer – mannen och en kvinna i 35-årsåldern – hade färdats på skotern. Polis, ambulans och fjällräddare tog sig till o
HD Sverige - TT

17 Apr 15:40 Legaledare inför rätta i migrantsak

Matteo Salvini, ledare för det italienska ytterhögerpartiet Lega, ställs inför rätta i ett av de uppmärksammade fall där migranter hindrades kliva iland i Italien.
SvD Världen

17 Apr 19:16 Äldre lurade av vaccinbedragare

Polisen varnar för att vaccinbedragare fortsätter att härja. Två äldre män i Uppsala och Västerås lurades i fredags. Sedan vaccineringen mot covid-19 inleddes har såväl polisen som 1177 Vårdguiden varnat för bedrägeriförsök över telefon. Bedragarna ring
HD Sverige - TT

17 Apr 19:29 Man allvarligt skadad efter drunkningsolycka

En man i 30-årsåldern är allvarligt skadad efter en drunkningsolycka utanför Landskrona. Mannen vårdas nu på sjukhus med livshotande skador, enligt region Skåne. – Sjöräddningen begärde biträde av oss eftersom en person synts till simmandes i sundet, säger Patrik Nilsson, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.
Expressen Kvällsposten - Viktor Nordblad

17 Apr 13:36 Stöd ska förebygga spelberoende bland unga

Många barn och unga kommer i tidig ålder i kontakt med den digitala världen.
HD Sverige - TT

17 Apr 20:39 Patrick Aparicio: ”Deras stora spikers fick för mycket utrymme”

EVS-tränaren måste hitta segerkoden till onsdag för att inte SM-guldet ska gå förlorat.
HD Sport - Mattias Hjälm
© Claudio Bresciani/TT

17 Apr 21:34 Oron för Astra-vaccinet ökar – patienter vägrar

Motviljan växer i hela landet • Doser slängs och personal upplever hot: ”En dålig riskkalkylering.”
DN Sverige - Jenny Nyman
 
Visa mer nyheter