11 Jul 22:01 Larm om storbråk i Göteborg – en person skadad

Polisen larmades under kvällen om ett storbråk i centrala Göteborg. – Flertal personer uppges ha varit inblandade i bråket och en person ska ha blivit misshandlad, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region Väst.
Expressen GT - Lovisa Waldeck - Läs mer på expressen.se

11 Jul 12:42 Våldsam brand på ryskt kraftverk – en person död

En person har dött och minst 13 har skadats i en brand i ett kraftverk utanför Moskva i Ryssland, skriver Reuters. 150 brandmän kämpade mot lågor som ska ha nått 50 meter när branden härjade som värst. Branden släcktes under eftermiddagen, meddelar Ryska federationens katastrofministerium.
Expressen Nyheter - Sara Malm

11 Jul 01:25 Tonårsflicka rånad – en person frihetsberövad

En 14-årig flicka har rånats i Marks kommun utanför Göteborg, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen ska hon ha blivit omringad av ett gäng, knuffad till marken och slagen i ansiktet. – Det hände vid 20.39 på kvällen. Jag kan bekräfta att en tonårsflicka
HD Sverige - TT

11 Jul 01:35 Tonårsflicka rånad – en person frihetsberövad

En tonårsflicka rånades i Marks kommun på onsdagskvällen. – Jag kan bara bekräfta att det har hänt och att en person är frihetsberövad, säger Ann-Christin Löfstrand, vakthavande befäl vid polisregion Väst. Enligt uppgifter till Aftonbladet var det ett stort tonårsgäng som gav sig på en 14-årig flicka och slog och hotade henne med kniv.
Expressen GT - Viktor Hedlund

11 Jul 09:59 Lastbil körde in i bro – fastnade

En lastbil körde på torsdagsförmiddagen in i en bro i Lund. – Det ser inte så bra ut, säger Mats Streer, inre befäl vid räddningstjänsten Syd. Enligt en uppgift från platsen transporterar lastbilen kött.
Expressen Kvällsposten - Simon Larsson

11 Jul 15:02 Trafikolycka i Mörarp – två personer till sjukhus

Under torsdagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka väster om Mörarp. Initialt rörde det sig om en singelolycka, och bilen fick bärgas från platsen. Två personer har först till sjukhus med ambulans.
Expressen Kvällsposten - Nellie Erberth

11 Jul 22:41 Allvarlig trafikolycka i Katrineholm – en död

En 17-årig pojke har dött och en man i 35-årsåldern har skadats efter en våldsam krasch i Katrineholm. Personerna färdades i en bil som körde in i ett träd. Anledningen till olyckan är okänd, enligt polisen.
Expressen Nyheter - Felicia Nordlund Exp
© Gregorio Borgia/AP

11 Jul 17:40 Anklagelser om ryska pengar ska utredas

Åklagare i Milano inleder förundersökning mot italienska regeringspartiet Lega.
DN Världen - Peter Loewe

11 Jul 09:39 Pojkar brände ner skola – bestrider skadestånd

Allt brann ner när de fem 13-åriga pojkarna använde smällare på taket på Sandsbro skola i Växjö på nyårsdagen 2017. Skolans försäkringsbolag har dragit pojkarna, som i dag är i 15-årsåldern, inför rätta – men ungdomarna bestrider skadeståndskravet, rapporterar Smålandsposten.
DN Sverige - TT

11 Jul 18:20 Tyga ställer in spelning i Göteborg

Den amerikanske hiphop-artisten Tyga ställer in söndagens spelning på Trädgårn och klubben Port Du Soleil.
HD Nöje - TT

11 Jul 12:34 Rekordböter för bolag efter knarkepidemi

Det brittiska konsumentproduktbolaget Reckitt Benckiser har nått överenskommelser med amerikanska myndigheter om att avsluta de federala utredningarna i det, sedan 2014, avknoppade läkemedelsbolaget Indivior.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt

11 Jul 18:36 Nu döms stor flyktingsmugglare – eller fel man

En eritrean som greps 2016 uppgavs vara en av de största smugglarna av flyktingar över Medelhavet. Men snart lades starka bevis fram för att fel person fängslats i den ökände smugglarens ställe. På fredagen faller domen mot den man som påstås vara "Generalen".
SvD Världen

11 Jul 18:38 MFF bara minuter från jättemiss – Bengtsson var avstängd

Uwe Rösler: ”Vi är skyldiga vår sportsekreterare Anne-Maj Jansson ett stort tack.”
Sydsvenskan Sport - Max Wiman
 
Visa mer nyheter