16 Sep 12:35 Femte vargangreppet på kort tid i Skåne

Länsstyrelsen Skåne har efter ett femte vargangrepp på får beslutat att utöka skyddsjaktområdet för den varg som rör sig i norra Skåne. Skyddsjaktområdet utvidgas söderut och österut mot gränsen till Blekinge. – Vi uppmanar djurägare att om möjligt öka tillsynen på sina djur och se över stängslingen.
Expressen Kvällsposten - Redaktionen

16 Sep 09:36 Femte vargangreppet på kort tid i Skåne

Skyddsjakt kan bli aktuellt.
HD Skåne - TT

16 Sep 08:46 Person påkörd i rondell

En person blev under onsdagsmorgonen påkörd i Pildammsrondellen i Malmö. Polis och ambulans är på plats. Skadeläget är okänt. – Det rör sig om en påkörd person. Det är oklart om föraren är klar på platsen eller om det är en smitningsolycka, säger Katarina Rusin, presstalesperson hos polisen i region syd.
Expressen Kvällsposten - Alexander Vickhoff

16 Sep 16:45 Misstänkt rånare greps efter privat insats

En man kunde vid 16-tiden på onsdagen gripas efter ett misstänkt rån på Nobeltorget i Malmö. Insatsen skedde efter att en privatperson sprungit efter gärningsmannen. Personen kunde senare gripas av en polispatrull.
Expressen Kvällsposten - Lars-Olof Stromberg

16 Sep 20:07 Nytt test kan rädda livet på diabetiker

PLUS Visar om medicineringen kommer att fungera ✓ Larmet: ”Det är en lavinartad ökning”
Aftonbladet

16 Sep 13:52 Klass 1-varnar – färjorna ställs in

▸ ”Säkerheten går alltid först” ✓ Häftigt regn
Aftonbladet

16 Sep 06:46 Postbud rånad på flera paket i natt

Under natten mot onsdagen blev ett postbud rånat under knivhot på flera paket i Majorna. – Det är tre paket, men jag vet inte vad som var i dem, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen i region Väst. Polisen sökte i området men hittade inte gärningsmannen som är på fri fot.
Expressen GT - Linda Bergh

16 Sep 22:16 Jim Carrey ska imitera Joe Biden i ”SNL”

Skådespelaren Jim Carrey ska ikläda sig rollen som presidentkandidaten Joe Biden i kommande säsongen av humorprogrammet "Saturday night live", rapporterar The Wrap. Enligt producenten Lorne Michaels var det Carrey själv som uttryckte intresse för att to
HD Nöje - TT

16 Sep 18:44 Smitare greps av polis tack vare tipsare

En man i 65-årsåldern som på onsdagseftermiddagen smitit från en trafikolycka i Påryd utanför Kalmar greps senare efter tips från vittnen. Två personer fördes till sjukhus efter olyckan.
Expressen Kvällsposten - Claes Carlson

16 Sep 18:19 Storstjärnan ger upp på förhand

Ungerns Zsanett Jakabfi vill gärna tro på seger mot Sverige. Men tio sena återbud, åtta på grund av covid-19, gör att hon tvingas inse faktum. – Det är ingen bra situation för oss. Ärligt talat tror jag inte att vi kan få med oss någon poäng, säger Wolfsburgstjärnan.
SvD Sport

16 Sep 18:00 KD-toppen pekas ut i dokumentet

▸ Är med i polisens interna rapport
Aftonbladet

16 Sep 14:01 Nio ytterligare dödsfall har rapporterats in sedan i går

Nio nya dödsfall har rapporterats in senaste dygnet, visar Folkhälsomyndighetens statistik. Totalt har 5 860 personer med covid-19 dött i Sverige. Antalet bekräftade fall har ökat med 230 och ligger nu på 87 575 stycken.
omni.se

16 Sep 10:17 Beskedet: Varslet på Karolinska ställs in

▸ Ingen vårdpersonal sägs upp
Aftonbladet

16 Sep 23:21 Jim Carrey blir Joe Biden i kommande SNL-säsong

Jim Carrey kommer att spela Joe Biden i den 46:e säsongen av ”Saturday Night Live”, avslöjade NBC under onsdagen. Programmet kommer att spelas in inför en begränsad publik. Serien återkommer lagom till slutspurten av presidentvalskampanjen med första programmet den 4 oktober. Sista avsnittet sänds under själva valdagen den 3 november. Att Carrey får rollen som Biden är överraskande enligt CNN som skriver att han dels är ny i ensemblen och dels brukar Jason Sudeikis agera som den demokratiske presidentkandidaten.
omni.se
 
Visa mer nyheter