10:39 Kursrusningar på ny kinesisk teknikbörs

Det blev gigantiska kurslyft när handeln inleddes på Star, en nystartad kinesisk börs för teknikaktier. Snittlyftet för de 25 bolagen som noterats på börsen blev 140 procent och 16 av de 25 aktierna mer än fördubblade sitt värde. Mest steg halvledartill
HD Ekonomi - TT
© Bj¯rnbakk,Jan-Morten, BjØrnbakk,Jan-Morten

10:22 Stigande priser lyfter oljebolagen på börsen

Oljesektorn handlas upp under måndagsmorgonen i spåren av ett stigande oljepris på växande oro i Mellanöstern.
DI Live - Maria Phillips

09:22 Svagt nedåt på börsen

Stockholmbörsen inleder veckan svagt nedåt. OMXS-index har efter drygt 15 minuters handel backat 0,1 procent. Spelkoncernen MTG:s B-aktie rasar med nästan 10 procent efter en kvartalsrapport där bolaget sänker sin tillväxtprognos för helåret till 8–12 p
HD Ekonomi - TT

09:00 MTG rapportrasar – Stockholmsbörsen kring nollan

Stockholmsbörsen inledde måndagens kring nollan. På rapportfronten rasar MTG med omkring 10 procent efter att ha sänkt sin tillväxtambition.
DI Live - Viktor Mölne
© Alexander Donka/Colourbox/Pressbild

08:42 Analytikern: ”Jokern” vinnaraktien när konjunkturen vänder

Förra veckans rapportflod fick börsen att darra och trenden kan peka mot en större nedgång, enligt experter Di talat med. Men det finns en joker bland bolagen som väntas stå stadigt när konjunkturen viker. ”Det blir det minst fula kortet att spela”, säger Martin Guri, chefsanalytiker på Kepler Cheuvreux.
DI Nyheter - Malin Lilja

08:41 Stockholmsbörsen ser ut att öppna strax under nollan

Stockholmsbörsen väntas börja veckan med lätt sjunkande noteringar. Förra veckans rapportflod bromsar på måndagen tillfälligt upp till en rännil och det enda större bolag som visar upp sig är MTG.
DI Live - Nyhetsbyrån Direkt
© AP Photo/Ng Han Guan

05:05 Debut för ny stjärna på Kinas börshimmel

Handeln på Star market, Kinas nya börs för företag inom teknikbranschen, inleddes på måndagsmorgonen lokal tid. Börsens index är tänkt att vara landets motsvarighet till Nasdaq i New York och vid öppningen hade 25 företag registrerats på börsen i Shanghai. Till den elfte handelsdagen är det tänkt att 30 företag ska vara registrerade på börsen.
DI Live - TT

04:44 Ny stjärna på Kinas börshimmel

Handeln på Star market, Kinas nya börs för företag inom teknikbranschen, inleddes på måndagsmorgonen lokal tid. Börsens index är tänkt att vara landets motsvarighet till Nasdaq i New York och vid öppningen hade 25 företag registrerats på börsen i Shangh
HD Ekonomi - TT
© Abdulrahman Abdullah/Bloomberg

21 Jul 15:05 Blandad utveckling på Mellanösterns börser

De ökade spänningarna i Persiska viken ser ut att ha haft en begränsad effekt på börserna i Mellanöstern, som gick åt olika håll på söndagen.
DI Nyheter - Jenny Petersson

21 Jul 07:57 Isabella Löwengrips romans med fastighetsmiljardären

Affärskvinnan Isabella Löwengrip, 28, är på Franska rivieran med sin nya romans: Fastighetsmiljardären Erik Selin, 51. Paret visar nu upp sig hand i hand i luxuösa Saint-Tropez – efter att de synts på bilder ihop på event hemma i Sverige.
Expressen Dina Pengar - Leif Brannstrom